Adessa lash-stylisten kijken met een lach naar de toekomst!

adessa_lashes_260x611

Deelnemeraantal

Om een grondige opleiding te garanderen, laten wij een training met een maximum aantal van drie deelnemers per docent plaatsvinden. Op deze manier kunt u van elkaar leren en is er ook voldoende tijd voor individuele aandacht.

Docenten

Onze Adessa Lash stylisten trainingen worden uitgevoerd door professioneel in Duitsland opgeleide instructeurs. Hier is de unieke Adessa lash techniek ontwikkeld en zijn zij op de hoogte van alle nieuwe producten die Adessa op de markt brengt.

Leermiddelen

De gedetailleerde speciale map krijg je overhandigd tijdens de opleiding. Het trainingsmateriaal dient tevens als naslagwerk, zodat u de verworven kennis kunt ophalen en verdiepen.

Marketing

Effectieve marketing is de ruggengraat om uw bedrijf een succes te maken.Wij onderscheiden ons onder andere door een hoogwaardige presentatie in uw salon van de diverse producten en verkoopondersteuning.

Producten

De Adessa Wimper producten zijn allemaal onderworpen aan een continue kwaliteitscontrole, zoals u dat van een Duits merk mag verwachten.

Adessa Academy Opleidingen

De Adessa Academy biedt een basisopleiding en vervolgopleidingen om het vak van wimperstylist te leren. Wanneer u elders al een opleiding heeft gevolgd, maar toch met de geweldige Adessa producten wilt werken, dan bieden wij een workshop aan om de producten en werkwijze te leren kennen.

Traininglocaties

Het hoofdkantoor van Adessa is gevestigd in Hoofddorp. Daarnaast zijn er diverse Adessa distributeurs verspreid over Nederland die Adessa trainingen mogen geven, gegeven door gecertificeerde Adessa docenten. Neem contact met ons op als u interesse heeft ook distributeur te worden.

Adessa Nederland
Jacobus Spijkerdreef 238
2132 PZ Hoofddorp

Adessa distributeur Den-Haag:
HalloSchoonheid
Arnold Spoelplein 75A
2553 CG Den-Haag

Adessa distributeur Eindhoven:
Nailbar
Quinten Matsylaan 35B
5642 JC Eindhoven

BASISOPLEIDING

Cursus wimperverlengingCursus wimperextensions (2dagen)

VERVOLGOPLEIDINGEN

Workshop wimperextensionsWorkshop wimperextensions (dagdeel)

Adessa Wimperextension vervolgopleidingAdessa wimperextension vervolgopleiding

Wimperextensions perfectiecursusAdessa wimperextension perfection training

adessa_lash_stylist_maxx_volumeAdessa 2D/3D Maxx volume

Comments are closed.