Opleidingen

Investeren in een winstgevende toekomst

Als professioneel partner voor uw carriere als handverzorging expert biedt ABS-Nailstore International op maat gemaakte opleidingconcepten. Deze kunnen u tijdens uw loopbaan als nagelstylist begeleiden en beter maken in uw vakgebied. Het concept stelt u in staat om uw theoretische en praktische kennis geleidelijk uit te breiden. Hiermee bent u in staat om uw klantenkring een eersteklas dienst te leveren.


Step-in-Seminar & opleidings pakket – De basis voor een glansrijke carrière als nagelstylist.

Sinds jaren staat het merk ABC-Nailstore International synoniem voor een uitstekend opleidingsniveau en heeft zich daarmee neergezet als een van de meest gerespecteerde merken onder handverzorging specialisten. Met de deelname aan een ABC-Nailstore step-in-seminar legt u de basis voor een glansrijke en winstgevende carrière als nagelstylist en handverzorging specialist.

Inschrijven voor Step-in-Seminar & opleidings pakket


Marktpositionering seminar – Opleiding voor de slimme salon eigenaren

Met de deelname aan een ABC-Nailstore markpositionering seminar kiest u voor een succesvolle en winstgevende carrière. U onderscheidt zich van de massa door de juiste beslissingen te nemen op het gebied van marktpositionering.

Inschrijven voor Marktpositionering seminar


Nailart- en Designseminar – Het visitekaartje van uw salon.

Met de praktische kennis van dit seminar groeit u uit tot een expert in uw vakgebied en wordt u een maatstaf in de branche. Met de nieuwe technieken die u zult leren kunt u zich onderscheiden van uw concurrent. Realiseer mond op mond reclame en breidt uw vaste klantenkring uit met de doelgroep van het winstgevende nailart en naildesign.

Inschrijven voor Nailart- en Designseminar

Comments are closed.