Nagelgroothandel ABC-Nailstore Nederland

Nieuwe nagelgroothandel!

Nagelgroothandel ABC-Nailstore Nederland

Nagelgroothandel ABC-Nailstore Nederland

ABC-Nailstore sinds 2012 op de Nederlandse markt

Het Duitse merk ABC-Nailstore International wordt door de Nagelgroothandel ABC-Nailstore Nederland op de Nederlandse markt gebracht. Het merk staat voor de beste kwaliteit, diversiteit en winstgevendheid voor uw nagelstudio. Het merk wordt inmiddels in 15 Europese landen verkocht en brengt producten op de markt die specifiek voor de Europese nagel kenmerken ontworpen zijn.

Acrylnagel groothandel

Onze Nagelgroothandel introduceert het IMPULS acrylnagel systeem van ABC-Nailstore is onder andere uitgeroepen tot beste keuze door Beauty Forum Reader Choice. Het acryl heeft grandioze bindkracht, zelfs bij probleem nagels. Daarnaast is het IMPULS acryl boterzacht en gemakkelijk te vijlen en staat het bekend om haar gelijkmatige droging. Wanneer u eenmaal werkt met de IMPULS acryl producten bent u voor altijd verkocht, de werkwijze is zeer prettig en staat garant voor de aller beste resultaten!

Gelnagel groothandel

Het IMPULS gelnagel systeem van de ABC-Nailstore Nagelgroothandel heeft op internationaal niveau vele prijzen en onderscheidingen gewonnen. Het heeft een zeer consistent eindresultaat en bovendien kunt u de gel zeer spaarzaam aanbrengen, wat garant staat voor een zeer hoge winstgeviendheid van uw nagelstudio. Daarnaast zullen de klanten van uw nagelstudio niets anders willen als zij eenmaal gewend zijn aan de kwaliteit van ABC-Nailstore!

 Groothandel nagelproducten

De Nagelgroothandel van ABC-Nailstore Nederland heeft een zeer compleet assortiment om uw nagelstudio tot een groot succes te maken. Kies voor ABC-Nailstore en kies voor een succesvolle nagelstudio! De elektrische vijlen zijn van superieur kwaliteit en de kopstukken zorgen tot 95% minder klachten met luchtbellen. Het brede scala van verkoopproducten die de ABC-Nailstore Nagelgroothandel in haar assortiment heeft zorgen dat u de winst van uw nagelstudio maximaliseert.