ABC-Nailstore de nagelgroothandel van Nederland!

Met gepaste trots presenteren wij ons exclusief en uitgebreid klassiek assortiment producten evenals onze talrijke nieuwe producten rondom handverzorging. ABC-Nailstore International heeft een holistisch behandel concept waarmee u uw klantenkring kunt uitbreiden en een solide basis kan vormen voor een succesvolle nagelstudio of schoonheidsinstituut.


Impuls UV lightcuring

Heeft u ooit nagedacht welke eisen u aan uw gel stelt? Ja? Dan is het de hoogste tijd dat u kennis maakt met Impuls UV lightcuring producten! Een collectie van zuurvrij gel, die geheel in het teken staat van de eisen die u stelt aan het gebruikersgemak en het eindresultaat.

Impuls powder liquid

Een collectie die onvoorwaardelijk aanspreekt door een unieke samenstelling van hoogwaardige materialen. Een ongecompliceerde werkwijze staat hier centraal, waarbij gemakkelijk en snel kunnen vijlen gegarandeerd wordt. Wereldwijd gebruiken nagelstylisten Impuls powder/liquid uit overtuiging – De basis voor uw succes!

Adessa Golden Lotus

Welkom in de behandelwereld van Adessa Cosmetics; Een wereld, waarin schoonheid en ontspanning in harmonie zijn. Een wereld van exclusieve verzorging voor de moderne vrouw van vandaag, die midden in het leven staat.

ABC-Nailstore Nagellak

De kleuren collectie van ABC-Nailstore International speelt met contrasten. De kleurverzadigde textuur met diamantstof en pentavitine verenigd de nagelverhardende en vochtinbrengende eigenschappen van kristallen.

Comments are closed.